Cum arată fiica lui Tom Cruise și-a lui Katie Holmes la zece ani?

De la an la an, micuța Suri se transformă într-o adevărată domnișoară. Luni, fetița lui Tom Cruise și-a lui Katie Holmes a împlinit zece ani, așa că s-a lăsat cu petrecere în familie.

suri cruise
I-a organizat o pre-petrecere în weekendul trecut

Weekendul trecut, Suri și-a sărbătorit în avans ziua de naștere printr-o petrecere pe cinste. Potrivit unui martor ocular, Suri și mama ei, actrița Katie Holmes, au luat masa într-un restaurant de pe lângă Central Park, New York, acolo unde cele două locuiesc. Evident, tatăl fetiței, actorul Tom Cruise, nu a fost prezent, din moment ce în prezent locuiește în Londra și oricum nu a fost tocmai activ în viața fetiței sale.

petrecere suri
Marele absent a fost tatăl micuței, actorul Tom Cruise

”Suri s-a bucurat de o pre-petrecere discretă, duminică, alături de mama sa, bunicii materni, dar și două prietene de-ale ei. Petrecerea a avut loc la  restaurantul Tavern on the Green, de pe lângă Central Park”, a declarat o sursă pentru revista People.

suri-cruise
Micuța a avut parte de o petrecere demnă de o prințesă

Același martor a povestit că toți invitații au mâncat hamburgers, după care s-au răsfățat cu prăjiturele americane.

katei holmes-suri cruise
Micuța Suri locuiește cu mama sa de la divorțul părinților ei

Luni, însă, când a avut loc cu adevărat ziua micuței, cele două, Suri și mama ei, au fost văzute plimbându-se pe străzile New Yorkului. Mai târziu în acea seară, Katie s-a prezentat la Festivalul Tribeca.

attends 11th Annual Chanel Tribeca Film Festival Artists Dinner at Balthazar on April 18, 2016 in New York City.
Seara, Katy s-a prezentat la Tribeca Film Festival

foto: Instagram / Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA