Cum arată în prezent Kelly McGillis, starul din ”Top Gun”. N-a mai apărut în public de foarte mult timp

În anii `80 cucerea faima mondială grație personajului Charlotte ”Charlie” Blackwood, în pelicula de succes ”Top Gun”, care-l avea pe Tom Cruise drept cap de afiș. Acum, la 32 de ani de la premiera acestui film, Kelly McGillis, căci acesta este numele ei real, nu mai seamănă deloc cu cea de pe micile ecrane.

Așa arăta pe când o juca pe Charlotte Blackwood

S-a retras din lumina reflectoarelor la câțiva ani după ce filmul ”Top Gun” a înregistrat un succes răsunător. A apucat, însă, să-și pună numele pe mai bine de 50 de generice, bucurându-se acum de un palmares bogat.

Alături de Tom Cruise, în ”Top Gun”

Viața ei a fost la fel de agitată și pe plan personal. Kelly a fost căsătorit de trei ori, culmea a treia oară ajunâng în fața ofițerului de stare civilă la brațul unei… femei! Asta pentru că-n aprilie 2009, după două mariaje eșuate cu bărbați, actrița a recunoscut că e lesbiană. N-a avut, însă, mare noroc nici cu mariajul cu o femeie. Kelly și Melanie Leis s-au despărțit în 2011, la doar un an de la căsătorie.

Prezent. Kelly nu mai seamănă deloc cu sex-simbolul anilor 80.

Astăzi, Kelly McGillis are 60 de ani și nu mai arată deloc precum odinioară. Kilogramele în plus și anii ce-au trecut au făcut-o pe celebra actriță să nu mai aibă nimic din seducătoarea Charlotte Blackwood. Actrița a fost zărită de paparazzi în Hendersonville, North Carolina, în weekendul trecut. Îmbrăcată lejer, tunsă scurt și cu părul grizonant, Kelly părea mai mult o bunicuță obișnuit, decât un fost star hollywoodian.

Val Kilmer, atunci și acum

Culmea e că în perioada aceasta se filmează pentru Top Gun 2, în care vom avea ocazia să-l vedem pe co-starul ei, Val Kilmer (58), dar și pe Tom Cruise, cel care deține rolul principal. Momentan, nu știm dacă Kelly va mai apărea în rolul lui Charlotte ”Charlie” Blackwood.INAPOI LA PRIMA PAGINA