Cum arată Laura Prepon în ultimul trimestru de sarcină? Ben Foster e în culmea fericirii!

Sarcina starului din serialul ”Orange is the new black” a intrat pe ultima sută de metri. Mai sunt doar câteva zile până când Laura Prepon va deveni mamă pentru prima dată, însă actrița a ținut neapărat să fie prezentă la premiera filmului său și l-a luat și pe logodnicul său, actorul Ben Foster, să-i fie aproape în acest moment important.

Ben Foster și Laura Prepon

Au trecut două luni de când Laura Prepon a apărut ultima dată pe covorul roșu, ea fiind deja în ultimul trimestru de sarcină. Dar, iată că premiera filmului ”The Hero” a adus-o din nou în lumina reflectoarelor. Aproape i-a stat și viitorul tătic, actorul Ben Foster, care a fost extrem de grijuliu cu logodnica sa în timpul acestei apariții.

Vor deveni curând părinți pentru prima dată

Cei doi a pozat pe covorul roșu zâmbitori și emoționați, demonstrând cât de fericită este această perioadă pentru ei. Cât despre Laura, e inutil să spunem că radia de fericire și că, asemenea oricărei viitoare mămici, a declarat că abia așteaptă să-și strângă în brațe copilul.

O mamă șic

Aceasta a sosit la eveniment într-o pereche de blugi închiși la culoare, și o bluză fără umeri, cu buline, care îi evidenția burtica crescută. Cu rujul roșu pe buze și părul lăsat pe spate, Laura a demonstrat că e o graviduță șic.

Amintim că-n 2016, în luna octombrie, Ben Foster și Laura Prepon au anunțat că s-au logodit și că plănuiesc ca nunta să aibă cât mai curând. Totuși, de planuri de nuntă n-am mai auzit nimic, cei doi anunțând la începutul acestui an că vor deveni părinți pentru prima dată. Momentan nu se cunoaște data la care Laura va naște și nici sexul copilului.

foto: SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA