Cum arată Linda Gray, actrița din Dallas, la 77 de ani

Astăzi este ziua de naștere a actriței Linda Gray, celebră pentru personajul său, Sue Ellen. Ea a fost soția alcoolică a lui J.R. Ewing din Dallas, iar acum arată excepțional pentru vârsta sa și încă mai actrivează în industria cinematografiei.

Despre ea chiar s-ar fi spus că ar avea origini românești, căci mama sa s-ar fi născut la București în 1923, însă totul s-a dovedit a fi total fals. Cu toate acestea, actrița americană care a ajuns la venerabila vârstă de 77  de ani este într-o formă de zile mari, în ciuda unei vieți tumultoase și a unui rol în pielea căruia s-a simțit ciudat.

A avut o viață grea și a crescut lângă o mamă violentă și alcoolică, apoi a avut parte de un soț la fel de violent de care în cele din urmă a divorțat, după cum actrița a scris în propriile sale memorii, însă ea a ales altă cale – să ducă un trai sănătos pentru o viață lungă și frumoasă. Rolul care a făcut-o faimoasă nu a fost unul întâmplător, ci a exemplificat exact momentele din viața sa reală, din copilărie și interacțiunile cu un om căzut în patima alcoolului. În realitate este cea mai liniștită persoană, chiar dacă a avut o viață zbuciumată. Odată cu trecerea anilor au apărut și ridirile și alte semene ale îmbătrânirii, însă nu și-a pierdut deloc din farmecul de altădată.

Foto: Getty Images, Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA