Cum arată sora lui J.Lo? Nu-i seamănă deloc cântăreței!

Citeste tot despre:

, ,

Lynda Lopez este surioara mai mică a celebrei cântărețe Jennifer Lopez. Și deși peste Ocean Lynda este o persoană publică, fiind jurnalistă la ABC News, pentru publicul român, aceasta este total necunoscută.

lynda
J.Lo și sora ei mai mică, Lynda

De aceea, ne-am gândit să vă facem cunoștință cu ea. Lynda are 45 de ani, cu doi ani mai puțin decât J.Lo,  lucrează în televiziune și are o fiică în vârstă de opt ani, pe nume Lucie, care provine din relația cu iubitul Adam Goldfried.

Cât despre înfățișarea Lyndei, aflați că aceasta nu seamănă deloc cu celebra ei soră, deși nici jurnalista nu stă mai prejos la capitolul frumusețe. Brunetă, puțin mai înaltă decât J.Lo, Lynda se bucură și ea de o siluetă ca trasă prin inel, asemenea surorii sale.

Am avut ocazia s-o vedem și noi, sâmbătă seară, când a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre un restaurant italian alături de sora sa. Lynda a purtat la această întâlnire blugi, cizme cu toc, o bluză închisă la culoare și un palton negru, scurt. Și Jennifer a purtat o ținută asemănătoare, doar că-n nuanțe mai deschise.

jlo-sora
Au luat masa împreună, sâmbătă

Amintim că-n 2013, J.Lo vorbea cu emoție despre sora sa Lynda și spunea că o respectă foarte mult pentru că e o persoană puternică, crescându-și singură copila. ”O iubesc și respect foarte mult. Ea e o mamă singură, dar nu ca mine. Eu primesc o grămadă de ajutor, ea nu. Întotdeauna o întreb ”Ai nevoie de ceva?”, iar ea spune că nu, dar eu știu că este extenuată”, spunea J.Lo în urmă cu trei ani despre sora ei.INAPOI LA PRIMA PAGINA