Cum arată vedeta din „Dădaca” la 60 de ani, după lupta cu cancerul

Citeste tot despre:

, ,

Francine Joy Drescher pe numele ei întreg, eroina principală din serialul Dădaca ne cucerea în copilărie cu veselia și, mai ales, cu râsul ei colorat și cu vocea unică, nazală.

În timpul filmărilor la serialul Dădaca

Din 1999, însă, când serialul a ajuns la final, Fran Drescher a cam dispărut din vizorul showbizului american, pentru ca, în anii recenți, numele ei să apară mai ales în legătură cu lupta împotriva cancerului și cea pentru drepturile minorităților sexuale.

Diagnosticată în anul 2000 cu cancer de col uterin, actrița a fost nevoită să treacă printr-o operație de îndepărtare a uterului pentru a îndepărta orice pericol. O altă lovitură primită de actriță a fost cea din 1999, când cel cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani, scenaristul Peter Marc Jacobson, i-a mărturisit că a descoperit că este homosexual. De la divorțul celor doi, nu se mai cunosc alte relații sentimentale serioase ale actriței.

Fran Drescher la un eveniment caritabil
Vedeta este într-o formă excelentă la 60 de ani

Și dacă adăugăm violul căruia i-a căzut victimă actrița în tinerețe, am spune că viața n-a fost deloc blândă cu Fran Drescher.

Cu toate acestea, toate semnele durerii adunate între timp nu se citesc pe chipul actriței ajunse la 60 de ani, așa cum am putut observa la evenimentul din 8 octombrie la care a participat aceasta, în Los Angeles.

Îmbrăcată într-un compleu fucsia, Fran Drescher a arătat cât se poate în formă și cu un chip surprinzător de prospăt pentru vârsta de 60 de ani. După toate prin care a trecut, actrița chiar merită o viață liniștită.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA