Cum au petrecut vedetele de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților nu a trecut neobservată nici anul acesta pentru că vedetele de peste Ocean s-au întrecut în petreceri, declarații de dragoste și cadouri pentru partenerii lor de viață. Dacă unele au ales să sărbătorească în familie, alte staruri au mers la restaurant sau s-au delectat cu lumânări parfumate, prăjituri și bucate alese în propriile case, iar buchetele imense de trandafiri, inimioarele și filtrele de pe Instagram nu au lipsit.

Ca de fiecare dată, au simțit nevoia să împărtășească cu prietenii virtuali dragostea și admirația pe care o poartă sufletului pereche, fie în ipostaze noi și mesaje siropoase, fie cu fotografii vechi de cuplu. Să vedem cele mai frumoase declarații de dragoste și cum au petrecut vedetele de Ziua Îndrăgostiților!

Happy Valentine’s Day, @MichelleObama. You make every day and every place better.

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on

Ca în fiecare an, Barack și Michelle Obama și-au făcut urări pe Instagram și, dacă fostul președinte american a scris „O zi a Îndrăgostiților fericită. Tu faci fiecare zi și loc mai frumoase!”, Michelle i-a răspuns tot printr-un mesaj virtual: „Un Sfânt Valentin fericit pentru unicul meu Barack Obama.”

Foto: Instagram



INAPOI LA PRIMA PAGINA