Cum își cheltuiește Jennifer Lopez milioanele de dolari

Jennifer Lopez

De parcă averea de aproape 400 de milioane de dolari pe care a agonisit-o până acum JLo n-ar fi suficientă pentru un “trai decent”, diva caută noi și noi metode de a face bani. Adevarul e că, la ce cheltuieli are în fiecare lună, creșterea venitului este obligatorie!

A primit aproape 2 milioane de dolari pentru un mini-concert privat, care a durat numai 40 de minute. Iar spectacolele recente din Las Vegas au imbogatit-o pe Jennifer Lopez cu 26.383.326 de dolari intr-un singur an. In plus, vedeta de 46 de ani incaseaza in jur de 15 milioane de verzisori pe film si scoate un profit considerabil de pe urma imperiului pe care l-a creat si care include colectii vestimentare, parfumuri lansate si restaurantul cu specific cubanez Madre’s. Si inca n-am pus la socoteala tariful dolofan perceput pentru reclame si salariul – de 12 milioane de dolari! – primit de Jenny pentru prestatia ei din emisiunea “American Idol”! Deci are de unde cheltui!

Tariful perceput de Jennifer pentru orice proiect in care se implica ar fi cu cateva zerouri mai mic daca diva n-ar reusi sa-si pastreze infatisarea desavarsita! In asemenea conditii, tot ce presupune ingrijire faciala si corporala este perceputa ca o investitie. Astfel, cei 25.000 de dolari cheltuiti lunar pe tratamente de intinerire a tenului sunt chiar obligatorii! Dupa ce au scapat-o de imperfectiuni toate aceste proceduri si lotiuni anti-riduri, Lopez poate spune ca au meritat toti banii!

Citește aici pe ce își mai cheltuiește Jennifer banii!INAPOI LA PRIMA PAGINA