Cum reușește? Jane Fonda, un abdomen tonifiat la 77 de ani

Citeste tot despre:

, , ,

51896333 Celebrities at the 19th Annual Hollywood Film Awards at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California on November 1st, 2015. Celebrities at the 19th Annual Hollywood Film Awards at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California on November 1st, 2015. Pictured: Jane Fonda FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: NO FRANCE
Jane Fonda, la Annual Hollywood Film Awards

Puține femei de vârsta ei ar îndrăzni să îmbrace o astfel de ținută, cu decupaj destul de vizibil în zona abdomenului. Dar este la fel de adevărat că Jane Fonda arată mai bine decât multe alte femei de vârsta ei, așa că nu ne-am mirat văzând ținuta aleasă pentru gala Hollywood Film Awards, de duminica trecută, acolo unde actrița a luat premiul pentru cea mai bună intepretare secundară pentru rolul din Youth.

Legendara actriță a îndrăznit, cum spuneam, să îmbrace un ansamblu all white, cu un top scurt, care-i lăsa la vedere talia foarte subțire și abdomenul tonifiat, incredibil de tonifiat având în vedere vârsta lui Jane.

Nu putem spune că vestimentația ei este cea mai reușită din punct de vedere stilistic, însă chiar nu putea să criticăm ceva la această doamnă, care reușește să îmbătrânească admirabil… în mod natural.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA