Cum a apărut Melania Trump la un eveniment. Nu am văzut-o niciodată purtând asta!

Ieri, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a impresionat din nou la gala anuală de la Teatru Ford din Washington DC, eveniment la care a participat alături de soțul său, Donald Trump. Dacă ne-a obișnuit cu rochii și fuste mulate și sacouri cambrate, de data aceasta Melania Trump a îmbrăcat o ținută neașteptată. Este pentru prima dată când o vedem pe soția lui Trump într-o rochie din mătase, foarte lejeră, care a luat formele corpului său.

A purtat o rochie din mătase culoarea șampaniei.

Rochia, creație Monique Lhuillier, nu a fost deloc ieftină, căci Prima Doamnă a scos din buzunar pentru această apariție 2000 de lire sterline. Și de data aceasta, una dintre cele mai stilate soții de președinți a uimit în rochia din mătase de culoarea șampaniei, drapată în talie, care a alunecat perfect pe corpul de model al Melaniei. În ceea ce privește accesoriile, a optat pentru o accesorizare minimă, cu o pereche de cercei prețioși și un imens inel cu diamant, alături de o pereche de pantofi stiletto nude, lăsând rochia să vorbească de la sine.

Eleganța și rafiament sunt cuvintele care caracterizează cea mai recentă apariție a Primei Doamne.

Rochia face parte din cea mai recentă colecție a designerului și a fost o alegere discretă, dar elegantă, diferită față de nuanțele de bleu, verde, sau fucsia pe care le-a purtat la ultimele apariții oficiale. De la acest eveniment nu au lipsit nici fiica lui Trump, Ivanka, și nici soțul său, Jared Kushner.

Melania a optat pentru o ținută nude din cap până în picioare.

Foto: GettyINAPOI LA PRIMA PAGINA