Cum să alegi cadoul ideal pentru șeful tău

Citeste tot despre:

În ziua de azi este important să știi ce anume să dăruiești șefului tău atât pentru a face o figură frumoasă, cât și pentru a sugera respectul pe care îl ai pentru activitatea acestuia. Gândește-te bine la personalitatea acestuia, fii atent la stilul său vestimentar, ascultă cu atenție când vorbește pentru că e posibil să afli ce cadou ai putea să alegi astfel încât să fii remarcat și apreciat.

Iată câteva idei de cadouri care te pot salva dintr-o situație grea și se vor dovedi a fi alegerea ideală pentru a surprinde în mod plăcut pe cineva căruia îi ești subaltern.

1. O carte și o cutie

Dacă are o bibliotecă impresionantă (fizică ori digitală), dacă vorbește des despre cărțile pe care le citește, atunci ai găsit deja o idee de cadou. În primul rând, află ce timp de cărți preferă să citească. Dacă îi place să citească în stil clasic, optează pentru o carte veche, eventual ceva unicat ori în tiraj redus. Comandă o cutie personalizată de pe un site cu tradiție precum Unika și alege un cuvânt ori expresie care să surprindă ceva special pentru șeful tău. Dacă preferă cărțile electronice, alege un kindle ori alt dispozitiv similar și o cutie specială din piele ecologică, lucrată manual pe care o poți personaliza prin timbru sec, emboss, UV, folio ori broderie. Cu un astfel de cadou ajungi sigur la inima șefului care va înțelege că asculți de câte ori povestește ceva chiar dacă nu are neapărat legătură cu atribuțiile de serviciu.

2. Instrumente de scris

Biroul unui șef este impunător și denotă stil și eleganță. Un cadou perfect ar putea fi reprezentat de un set de instrumente de scris, ales cu mare grijă astfel încât să reflecte personalitatea șefului tău. Optează pentru personalizarea cutiei în care vei așeza instrumentele de scris. Dacă șeful tău este o fire tradiționalistă, poți alege o cutie cu modele brodate ori imprimate prin timbru sec, folio, UV, emboss. Dacă preferă obiectele elegante și rafinate, o cutie din piele ecologică în care vei așeza cadoul special ales va reprezenta exact ce va aprecia mai mult.

3. Mapă de birou sau cameră

Eleganța unui birou sau a unei camere este reflectată de obiectele aflate la vedere. Alegerea unei mape de birou sau de cameră, din piele naturală, lucrată manual ar reprezenta un cadou perfect pentru șeful tău. Astfel o mapă de birou are dimensiunea de 43x63cm și va conține un suport de cărți de vizită, un suport pentru diverse obiecte, un suport pentru creioane, un suport cub, toc, peniță, călimară de cerneală. O mapă pentru cameră este un pic diferită pentru că ea conține desk-padul în format 35×50 cm, un suport-loc de pix încorporat, 2 suporți pentru pahar, iar personalizarea se poate face prin timbru sec ori folio pe fașa dublă din piele ecologică. De obicei, mapa pentru birou se găsește în varianta din piele naturală de culoare maro, în timp ce mapa pentru cameră se poate comanda din piele ecologică de culoare neagră, maro închis, maro deschis, bordo ori bej.

4. Bile antistres

De cele mai multe ori managerii preferă să desfășoare, în limita timpului disponibil, diverse activități sportive menite să îi ajute să se relaxeze. Există, însă, zile când acest lucru este imposibil de realizat din cauza volumului mare de lucru și al responsabilităților pe care le au de îndeplinit. Un cadou aparent simplu precum bile antistres, așezate într-o cutie personalizată prin timbru sec, brodată ori imprimată prin folio, UV, emboss, poate reprezenta o modalitate de a arăta respect și sprijin pentru cel căruia îi ești subaltern. O mică atenție de acest gen va dovedi acestuia că ești un subaltern care e atent și la nevoile șefului, nu doar la cerințele atribuțiilor de serviciu.

5. Bijuterii ori accesorii

Stilul elegant al unui șef este conferit și de accesoriile pe care le folosește. Poți opta pentru un cadou simplu, dar elegant precum butoni pentru cămașă, un ceas deosebit sau chiar o agendă din piele. Dacă alegi să comanzi o cutie personalizată precum cele lucrate manual de experții de la firma Unika, e posibil ca șeful tău să fie mai mult decât încântat de cadoul tău.

Optează de fiecare dată pentru personalizarea unui cadou astfel încât persoana căreia îi dăruiești acel obiect să simtă că ai ales cu grijă ceva special, unic și că ai acordat atenție sporită fiecărui detaliu. Indiferent ce cadou alegi să dăruiești, ține cont de personalitatea persoanei respective. Dacă discutăm despre un cadou pentru șeful tău, ar fi indicat să personalizezi obiectul ales astfel încât să dovedești grija pentru detalii, implicarea sufletească în alegerea unui cadou ideal, respectiv dorința de a dărui ceva care să fie util și plăcut.

Nu uita că detaliile fac diferența, iar modul în care alegi să dăruiești ceva se va reflecta și asupra relației profesionale pe care o ai în calitate de subaltern.INAPOI LA PRIMA PAGINA