Cum se comportă Irina Shayk cu Bradley Cooper, pe stradă. Imagini romantice cu cei doi

Citeste tot despre:

,

Ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, iar viața de familie este departe de a fi afișată prin ziare,  sau ilustrată de fotografii de paparazzi. Cu toate acestea, cei doi proaspeți părinți, care i-au urat bun venit pe lume fiicei Lea De Seine în luna aprilie, au fost surprinși la o plimbare prin Malibu.

Printre puținele ipostaze de cuplu.

Dragostea lor a fost ținută mereu departe de lumina reflectoarelor, dar mai ales nașterea fiicei lor care s-a desfășurat în mare secret. Cu toată discreția din lume, modelului rus i-au scăpat câteva atingeri indiscrete pe stradă, iar totul a fost surpins de paparazzi, în fotografii. La șase luni de la nașterea micuței Lea, actorul și iubita model în vârstă de 31 de ani și-au făcut puțin timp și pentru ei. Formează un cuplu încă din 2015, dar puține au fost aparițiile lor împreună.

Irina Shayk, alături de Bradley Cooper.

Aflați în Malibu,  Bradley și Irina și-au lăsat copilul acasă duminică, în timp ce se îndreptau spre petrecerea organizată de niște prieteni. Amândoi păreau să fie într-o dispoziție bună, dar mai ales proapăta mămică a cărei mână jucăușă a scăpat pe posteriorul actorului în vârstă de 42 de ani, în timp ce traversau strada, un gest de tachinare între cei doi.

Îmbrăcați casual și cu zâmbetul pe buze, în blugi și un top negru, respectiv pantaloni sport gri și un tricou cu mânecă lungă, cuplul se bucura de o zi liberă de la îndatoririle de părinți.

Walking on the #DeadSea 💧

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

And while at the Dead Sea..

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Bineînțeles, ne-am fi așteptat să îl vedem pe Bradley Cooper în această ipostază, cu mâna pe șoldul sau posteriorul frumoasei sale iubite. La cum arată în cele mai recente fotografii de la plajă, cu trupul tras prin inel scăldat de razele soarelui, nu avem cum să contestăm faptul că el este norocosul cu una dintre cele mai sexy partenere.

Foto: Hepta, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA