Cum se mai simte Shannen Doherty? Cum decurge tratamentul cu radiații?

Vești încurajatoare pentru toți fanii actriței! Shannen Doherty a postat pe contul ei de Instagram un update despre starea ei de sănătate, așa cum a făcut, de altfel, în ultimele luni.

shannen-doherty-chimioterapie
Shannen, alături de mama ei, la o ședință de radiații

În acele postări din social media, Shannen a dezvăluit că este la sfârșitul tratamentului de radiații și că totul a decurs nesperat de bine. Numindu-se ”spintecătorul de cancer”, Shannen a mărturisit că-n ultimele luni, timp de 5 zile pe săptămână, a urmat un tratament cu radiații, care pare să fi fost salvator.

shannen-doherty
Shannen s-a pozat în camera de radiații

”Ea e Maggie. M-am văzut cu Maggie cinci zile pe săptămână de-o perioadă bună. Avem o relație de iubire-ură. O iubesc pentru că este parte din tratamentul salvator pe care l-am primit. E uluitor cât de mult am avansat în materie de tehnologie. Desigur, într-o zi n-o să mai avem nevoie de Maggie, căci va fi găsit un remediu. Până atunci, însă, sunt eu și Maggie. O văd mâine de două ori pe zi, pentru a termina cât mai repede cu acest tratament”, spunea Shannen într-o postare de pe Instagram.

Actrița de 45 de ani a declarat că tratamentul acesta a fost unul extenuant, dar că asta nu a împiedicat-o din a face sport, lucru pe care, de asemenea, trebuia să-l facă tot acest timp. ”Tratamentul cu radiații e de-a dreptul obositor. Se poate vedea cât de obosită sunt, dar sunt aici și mă mișc în continuu. Orice mișcare este benefică în timpul tratamentului, și nu doar pentru corp, ci și pentru minte”, mai spune Shannen.

A video posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Sperăm, așadar, că vom auzi cât de curând că Shannen a scăpat de cancer!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA