Cum se transformă Kylie Jenner în Kim Kardashian

Kim și Kylie
Kim și Kylie

La 18 ani, e departe de-a mai aminti de adolescenta timidă care era acum puţini ani. Obsesia de-a trăi viaţa surorii sale mai mari şi mai celebre a transformat-o chiar în Kim 2.0. Ne întrebăm, cu uluire, cine-o „poartă“ mai bine…

 În sfârşit, a împlinit 18 ani pe 10 au­gust. O vârstă la care adolescenţii se rup de familie şi-şi urmează pro­priile vise, adulmecând mirosul maturizării. Departe de adevăr în cazul lui Kylie, cea mai mică dintre fetele matroanei Kris Jenner şi cea care stârneşte tot mai multă vâlvă în jurul ei. Din păcate, nu din motivele dorite, ci din cele aşteptate. Viaţa ei se scurge de originalitate şi identitate şi prinde contururile voluptuoase ale celei mai faimoase femei Kardashian, încât înţelegem legătura cu numele reality-show-ului lor, Keeping Up With the Kardashians. Ky­lie este noua Kim, una mai fragedă şi mai uşor de exploatat, dar şi mai ambiţioasă. „Merge pe urmele surorii sale mai mari, ca să atingă nive­lul de faimă şi de avere pe care îl vrea, şi chiar funcţionează!“, ar da din casă o sursă citată de OK! USA, explicând averea de 5 milioane de dolari pe care o are mezina, pe care nevasta lui Kanye West n-o avea la vârsta ei. Desigur, vorbim de fete care n-au nici acum un job pro­priu-zis… Şi asta e doar una dintre încercările de-a o eclipsa pe big sis’!

Cum se face că, acum, mai că le-am putea confunda, deşi diferenţa de vârstă între ele este de 16 de ani? Chiar acum câteva luni, Ky­lie era „răţuşca cea urâtă“ a familiei, cu buze şi sprâncene subţiri, maxilar lat şi forme de ado­lescentă normală, având în comun cu sora ei vitregă doar abanosul părului şi ochii căprui. Destul timp în care obsesia să o poarte în cabi­netul de chirurgie plastică. „Nu mai arată deloc ca acum un an-doi şi ăsta era şi planul, să se transforme în noua Kim cât mai mult cu pu­tinţă“, spune aceeaşi sursă. Asta pentru că nu a fost vorba de „substanţe de umplere a buzelor“, cum a explicat ea augmentarea buzelor, după ce-a fost criticată de fani că îşi pierde naturale­ţea care-o diferenţia pozitiv de restul.

 Kylie Jenner
Kylie Jenner
Kim Kardashian
Kylie Jenner
Kylie Jenner
Kim Kardashian
Kylie Jenner
Kim Kardashian

Un apro­piat al ei vorbeşte de douăsprezece intervenţii în valoare de 2 milioane de dolari, de la mărirea sânilor şi a fundului, lifting al sprâncenelor, operaţie a pleoapelor superioare la implant în bărbie, reconstrucţia maxilarului şi operaţie la nas! De parcă asta nu era de ajuns, Kylie a co­piat cu neruşinare şi stilul sexy al lui Kim – de la rochii transparente ori mulate pe formele de clepsidră, la decolteuri abisale şi machiaj cu ne­miluita. Ceea ce e destul de trist pentru o tânără la început de drum. Kylie n-a dus o viaţă nor­mală, orbită de camerele de filmat şi de atenţia acordată surorilor ei mai mari. Chiar ea spunea într-o vreme: „Eram mică şi ele erau atât de fru­moase, aveau totul!“. În ochii ei, pare c-are totul: faimă, sex-appeal, avere şi un iubit bad boy, cre­zând într-o rivalitate tacită faţă de Kim. De fapt, Kylie e replica tot mai fidelă a unei forme fără fond.

 foto: guliver/getty images/splash news/rex featuresINAPOI LA PRIMA PAGINA