Cum și-au petrecut vedetele Ziua Recunoștinței

O sărbătoare importantă pentru americani, pe care nici celebritățile n-au ratat-o. Iată cine s-a încumetat să gătească curcan și cine a comandat cina!

daddy bun
The proud Daddy

O poză care face cât o mie de cuvinte! Puff Daddy în bucătărie! Rapperul s-a fotografiat mândru cu ditamai curcanul. Acum nu putem băga mâna în foc că el a fost cel care l-a gătit, deși el așa pretinde, singurul lucru de care suntem siguri e că el se laudă cu cina cel mai mult.

chrissy
John Legend, în bucătărie

Alte staruri care adoră să gătească sunt cuplul Chrissy Teigen și John Legend. Numai că cei doi nu sunt atât de tradiționaliști precum am crede, ei gustând puțin și din alte preparate, care nu sunt deloc specifice Zilei Recunoștinței, cum ar fi macaroane cu brânză.

2
Gospodina Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow e ca orice gospodină de pe pământul ăsta! În haine de casă, alături de prieteni, și-a suflecat mănecile și s-a apucat de treabă. Ceea ce a ieșit din mâinile ei îndemânatice nu prea știm, că totul e bine ascuns sub un prosop, pe masă. Hm!!

jen
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez e o divă până la capăt! Ea nu se pozează cu șorțul de bucătărie, trudind de zor printre oale și cratițe, nu! Ea s pozează all glam și ne spune numai cât de mult a mâncat ea și cât de greu e să treci prin sărbătorile astea, dragă! Of!

sofia
Acasă la Sofia Vergara

La Sofia Vergara acasă a fost nebunie mare, cum altfel?! Lume multă, toți înfometați și gustând din toate bunătățile! Colombian style, baby!

kylie
Kyle și Tyga, de Ziua Recunoștinței

Familia Kardashian s-a strâns toată la Khloé acasă. Vedeta de reality show s-a lăudat cu tot ce a a gătit, iar Kylie și iubitul ei, Tyga, au fotografiat preparatele.

eieeee
Paris și Prince Jackson

Copiii lui Michael Jackson și-au petrecut Ziua Recunoștinței împreună cu bunica lor, Katherine, care are 86 de ani. “Nimic nu e mai important decât familia!”, a spus fiica de 18 ani a regretatului cântăreț. De acord!

foto – InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA