Cupluri noi și vechi. Dragostea a plutit în aer la MET Gala

Cuplurile au defilat într-un mare fel luni seara, la Muzeu Metropolitan din New York, la cea mai fashion gală din an. Unii au respectat dress code-ul, de inspirație catolică, alții au defilat în cele mai elegante outfituri. Cert este că evenimentul Met Gala le-a scos din casă pe unele dintre cele mai scumpe la vedere celebrități care, culmea, au mai venit și în cuplu.

Bradley Cooper și Irina Shayk

Participă destul de rar la evenimente, iar apariția lor pe covorul roșu de la MET Gala a fost o încântare pentru fani, dar și pentru jurnaliști. Bradley Cooper și Irina Shayk au apărut pentru prima oară pe covorul roșu la un eveniment de o asemenea amploare, ei formând unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Au arătat superb, ea într-o rochie aurie cu un decolteu adânc, el îmbrăcat la 4 ace, într-un costum all black. Și dacă cei doi au strălucit în lumina reflectoarelor, alte vedete și-au făcut debutul în cuplu la acest eveniment.

Este vorba de miliardarul Elon Musk, recent despărțit de actrița Amber Heard, care și-a găsit alinarea în brațele unei alte femei cunoscute. Inventatorul Tesla a apărut alături de noua iubită, cântăreața Grimes, la acest eveniment. De asemenea, Scarlett Johansson a marcat cea de-a doua apariție de covorul roșu alături de noul iubit, comediantul Colin Jost.

Cupluri noi și vechi, au dus dragostea la un nivel înalt la MET Gala. Să vedem cât de frumoși sunt împreună!

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA