Dakota Johnson se iubește cu actorul Giovanni Ribisi?

Oficial, este singură de multă vreme. Neoficial, actrița din ”Fifty Shades of Grey” a fost văzută, de-a lungul timpul, în compania mai multor bărbați, în ipostaze mai mult sau mai puțin compromițătoare. Zilele trecute, Dakota a fost văzută plecând de la o petrecere aniversară cu actorul Giovanni Ribisi.

S-au numărat printre invitații de la petrecerea aniversare a designerului de bijuterii, Jennifer Meyer. Iar după câteva ore petrecute împreună,î sâmbătă noapte, în clubul cu pricina, Dakota Johnson și actorul Giovanni Ribisi au preferat să se retragă.

Cei doi mari actori au fost surprinși părăsind clubul ”WeHo” împreună, informează TMZ. Paparazzi i-au fotografiat chiar când Dakota s-a urcat în mașina actorului iar acesta a demarat în trombă. Așadar, să fie ceva amoros între ei sau sunt doar foarte buni prieteni?

Nu știm, însă e clar că cei doi ar avea toate șansele să formeze un cuplu de succes. Amândoi sunt actori la Hollywood, și amândoi sunt singuri în prezent. Ribisi a pust punct celui de-al doilea mariaj, cel cu modelul Agyness Deyn, în 2015, iar Dakota e singură încă de anul trecut.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA