Dana Săvuică a vorbit în premieră despre divorț

Subiectul despărțirii vedetei de soț a tot planat în ultimele luni, dar acum avem și varianta reală a celor petrecute în ultimul timp între cei doi.

Dana Savuica

Dana Săvuică (46) a evitat, în tot acest timp, să facă orice fel de declarații pe marginea divorțului său, mai ales că anii trecuți vorbea despre cât de fericită este în căsnicia sa cu Răzvan Stanciu (48) și nu și-ar fi dorit ca un astfel de eveniment să fie disecat la maximum de presă.

Acum, însă, că lucrurile s-au clarificat între ea și fostul ei soț, vedeta a ținut să facă unele clarificări, prin intermediul unui amplu mesaj postat pe pagina ei de socializare.

„Cred că a sosit momentul să spun lucrurilor pe nume“, își începe ea mărturisiea. „Am considerat că o parte din viața mea privată ar trebui să rămână exact așa… privată. Cu toate acestea, am observat că speculațiile din presă au creat confuzie totală, lucru care mi-a convenit la un moment dat, pentru că ne-a lăsat să facem pasul fără să se știe exact când și cum…“, a punctat ea.

dana-savuica-razvan-stanciu-acasa
Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au fost căsătoriți 25 de ani.

„Dar, acum că a trecut ceva timp de la acest pas și pentru că îmi asum poziția de persoană publică, pentru că îmi respect publicul, fanii și prietenii virtuali, pentru că nu am nimic de ascuns, dar mi-am dorit să ies la înaintare atunci când am simțit că sunt pregătită, declar cinstit aici următoarele lucruri care s-au întâmplat în viața mea:
-în luna decembrie am divorțat pe cale amiabilă, la notar.
-motivele le vom ține pentru noi, făcându-ne promisiunea să nu vorbim urât unul de altul, întrucât am avut o relație frumoasă, cu dragoste și pasiune, avem un copil frumos și familii care trebuie respectate și protejate.
-nu ne-a fost deloc ușor să încheiem relația noastra de 25 de ani.
-după ce am vândut casa în care am trăit zece ani, eu m-am mutat într-un apartament al familiei mele, urmând să-mi caut o locuință în viitorul apropiat.
-foarte puțini prieteni au știut ce s-a întâmplat și, din ceea ce a apărut în presă pe parcursul anului trecut, îmi dau seama că niciunul dintre ei nu a vorbit cu presa și, pe această cale, le mulțumesc mult. Le mulțumesc pentru discreție, pentru implicare, pentru că le pasă, pentru ca au grijă de mine să îmi ofere activitate, pentru invitațiile lor la film, restaurante, plimbări în parc, plimbari în lume etc.
-le mulțumesc producătorilor și prezentatorilor TV care au înțeles și au respectat decizia mea de a nu face tam-tam mediatic din viața mea“.

Citește și:

Dana Săvuică şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele

„Îi înțeleg pe jurnaliști că vor să caute senzaționalul în acest subiect. Nu este nimic senzațional. Așa e viața. Viața bate filmul. Din păcate, multe căsnicii se destramă, dar amintirile rămân. Ale mele sunt unele frumoase, pe care le-am împărtășit presei și pe conturile mele de socializare atunci când eram fericită. Voi continua să postez pe Facebook lucrurile frumoase din viața mea. Voi zâmbi mereu, voi trăi fiecare clipă frumos. Bineînțeles că uneori, în spatele acelui zâmbet se ascunde poate o supărare, o tristețe, dar eu îmi doresc tare mult să mă motivez, să mă energizez cu imagini frumoase. Măcar aici, în lumea asta virtuala. Așa că, pentru voi, cei care mi-ați oferit votul vostru de încredere, vă declar că mă bucur că existați în viața mea și vă mulțumesc pentru comentarii, propuneri, sfaturi și pentru simplul LIKE pe care mi-l oferiți. Este atât de important să nu te simți singur într-o mare de oameni!“, și-a încheiat Dana Săvuică mesajul pentru fani și pentru presă.INAPOI LA PRIMA PAGINA