Daniel Craig revine în rolul lui James Bond. Ce l-a convins să-și schimbe părerea?

Veste bună pentru fanii „James Bond” – Daniel Craig se întoarce pe platourile de filmare. A susținut tare și răspicat că nu vrea să mai audă de încă un film în pielea agentului 007, dar Daniel Craig nu poate sta departe de personajul care l-a făcut celebru. A dat de înțeles că părăsește acest rol, imediat după terminarea filmărilor pentru ultima peliculă a seriei, ba chiar declara pe atunci că mai degrabă își taie venele decât să îl mai joace pe agentul secret.

Se pare că actorul s-a întors la 180 de grade, căci nu numai că a acceptat să continue seria, dar va mai apărea pe marile ecrane pentru încă două pelicule marca „James Bond”. I s-au oferit peste 150 de milioane de dolari pentru a-l interpreta pe spionul cuceritor și continuarea faimei pe care avut-o de-a lungul celor trei pelicule, iar mulți actori celebri au râvnit la rolul lui, însă Craig a fost greu de convins. Deși decizia nu a fost confirmată în mod oficial de către reprezentanții starului, surse de la Hollywood au declarat că actorul a ajuns, în cele din urmă, la o înțelegere cu producătoarea Barbara Broccoli.

Daniel își va relua poziția în celebra producție cu spioni în cel de-al 25-lea film din seria „James Bond”, care va avea premiera în 2019, dar și în filmul care-i va urma acestuia. Potrivit unei surse citate de The Sun: „Au existat destule discuții despre cine ar putea fi următorul Bond, dar Barbara a reușit să-l convingă pe Daniel să mai joace în alte două filme. Este iubit de publicul din întreaga lume și a condus la o creștere reală în box office a peliculelor francizei, așa că producătorii nu vor să-l piardă.” De asemenea, încă un factor esențial în luarea acestei decizii pozitive de către actor a fost și plecarea regizorului Sam Mendes, cu care Daniel a avut divergențe în timpul filmărilor pentru „James Bond”.

Foto: Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA