Data nunții Pippei Middleton a fost dezvăluită

Ne bucurăm să aflăm că nunta Pippei cu James Matthews se apropie, căci tare mult a mai trecut de la ultimele festivități în familia Middleton.

Pippa Middleton și James Matthews
Pippa Middleton și James Matthews se vor căsători în luna mai, anul viitor

S-au logodit anul acesta și anul viitor deja vor fi soț și soție. Cel puțin asta titrează revista britanică ”Hello”, care a descoperit că nunta surorii Ducesei de Cambridge va avea loc pe 20 mai 2017.

Potrivit primelor informații, în luna mai, anul viitor, Pippa își va uni destul cu cel al lui James Matthews printr-o ceremonie discretă, dar romantică, la care vor participa toți prietenii lor apropiați, dar și familiile lor.

Cununia religioasă va avea loc la biserica St. Marks, iar recepția va fi organizată la reședința familiei Middleton, în Bucklebury, la câțiva kilometri distanță de biserica respectivă.

Și deși încă nu s-a confirmat, cel mai probabil, Prințul George, nepotul Pippei care va împlini anul viitor patru ani, va fi cel care va purta verighetele, în timp ce sora sa, Prințesa Charlotte, va fi o frumoasă domnișoare de onoare. Spencer Matthews, fratele miresei, va fi cavalerul de onoare, iar James, tatăl surorilor Middleton, își va conduce fiica la altar.INAPOI LA PRIMA PAGINA