David Beckham, acuzat că a apelat la Botox. Iată-i răspunsul surprinzător!

Are 42 de ani, o carieră încheiată cu succes, o soție celebră și patru copii reușiți. Cu alte cuvinte, un om împlinit, cu o viață tihnită, în urma căreia culege roadele. Însă, să nu credeți că David duce lipsă de admiratoare. Nu, nu, David e încă unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, iar postările lui internaute stau drept mărturie.

Beckham, la prezentarea de modă a soției sale

De exemplu, o admiratoare mai îndrăzneață i-a scris pe Twitter pentru a-i spune că intervențiile cu Botox la care a recurs au făcut minuni și că arată mai bine ca oricând. Asta pentru că, într-adevăr, David Beckham arată la fel ca la 20 de ani și e mai atrăgător ca oricând. ”Botoxul arată minunat în cazul lui David”, a scris ea, pe Twitter.

David Beckham arată mai bine ca oricând

Surprinzător, David a ținut să-i răspundă admiratoarei și să o lămurească cu privire la presupusele intervenții estetice. David Beckham i-a mărturisit că ceea ce ea vede în fotografia surprinsă la prezentarea de modă a soției sale nu este decât rezultatul unei vieți sănătoase, nicidecum niște intervenții în cabinetul unui doctor estetician. ”Nu susțin botoxul, doamnă, dar o să iau remarca dumneavoastră ca pe un compliment”, a răspuns, jovial, David.

David Beckham

Așadar, David a lămurit odată pentru totdeauna zvonurile referitoare la posibilele operații estetice, mărturisind că este, în primul rând, împotriva botoxului. Suntem curioși dacă Victoria ar avea curajul să rostească aceleași cuvinte…

David Beckham și fiul Brooklyn

foto: Hepta, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA