David Beckham, un nou tatuaj. Ce reprezintă?

Este unul dintre cei mai tatuați bărbați celebri, așa că nu ne miră că David Beckham s-a gândit să-și facă… încă un tatuaj! Fostul fotbalist le-a dezvăluit fanilor, prin intermediul unui post pe Instagram, ce operă de artă s-a adăugat la colecția lui de tatuaje.

david beckham

Știm că este fan al tatuajelor și mai știm că fiecare tatuaj de-al lui are o poveste în spate. Cel mai recent tatuaj,  pe care vedeta și l-a făcut în timpul vacanței de Paște, petrecută în Los Angeles, este unul într-adevăr deosebit, destul de diferit față de celelalte. Este vorba despre un tatuaj pe picior, în care apar un bărbat și o femeie înger, ținându-se de mână.

Tatuajul, dezvăluit pe Instagram, a strâns rapid numeroase reacții din rândul fanilor internauți. Și bineînțeles, au fost destui care s-au întrebat dacă nu cumva acest tatuaj  este un alt tribut adus familiei sale.

tatuaj

Amintim că-n octombrie, David a lăsat-o pe micuța Harper să facă designul unui tatuaj. Așa se face că David poartă acum, tatuat în palmă, un desen al fiicei sale.

Sursa foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA