David Beckham va avea un nepoțel!

Citeste tot despre:

, ,

Familia celebrului David Beckham se mărește! Fostul fotbalist a fost extrem de încântat la auzul veștii că va avea un nepoțel!

Familia Beckham se mărește

Sora lui David, Joanne Beckham, care e căsătorită cu Kris Donnelly, e însărcinată pentru prima dată, ceea ce-nseamnă că David va deveni unchi în cinci luni, iar micuța Harper va avea în curând un nou partener de joacă.

Joanne, sora lui David, e însărcinată în patru luni

Fericita veste a fost făcută publică de un apropiat de-al familiei Beckham, care a mărturisit că toată lumea e extrem de încântată de venirea pe lume a unui nou bebeluș. ”Joanne și Kris sunt în culmea fericirii. Părinții ei, Ted și Sandra, abia așteaptă să mai aibă un nepoțel. Și copiii lui David sunt încântați că vor avea un verișor, mai ales Harper”, a declarat respectivul apropiat.

Joanne și David au o relație foate apropiată

Joanne este o mătușă activă în viața nepoților ei. Aceasta postează des, pe contul ei de Instagram, cadre inedite cu Harper, Romeo, Brooklyn sau Cruz, semn că este prezentă la multe evenimente importante din viața lor. Și david este apropiat de sora sa, acesta mergând la diverse evenimente oficiale alături de Joanne.

Joanne și Harper

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA