David Hasselhoff s-a logodit!

Cine este tânăra care l-a cucerit pe The Hoff?

David este în culmea fericirii.
David este în culmea fericirii.

O blondă pe nume Hayley Roberts, cu 27 de ani mai tânără decât el. Altfel spus, David și-a dorit să retrăiască vremurile din Baywatch, alături de o tânără blondă. Iar ea a pășit într-o fantezie devenită realitate – fiindcă Hayley era vânzătoare la Debenhams când starul s-a îndrăgostit de ea.

Cei doi au relație stabilă de mai multă vreme, The Hoff îndrăgostindu-se de ea pe când el era în juriul emisiunii Britain’s Got Talent. Se întâmpla în 2011, când ea a venit la el să-i ceară un autograf. Fermecat din prima clipă, David a fost de acord în schimbul numărului ei de telefon – iar câteva zile mai târziu, cei doi aveau prima întâlnire. Habar n-aveam că avea de gând să facă asta. Sunt copleșită!„, a declarat Hayley pentru revista Hello despre cererea în căsătorie.

„Eu am o vorbă: nu te căsătorești pentru că vrei să trăiești cu cineva, te căsătorești fiindcă nu mai poți trăi fără acel cineva”, a spus romanticul The Hoff, care a cerut-o în căsătorie la un picnic în Malibu. „La mine exact așa s-a întâmplat. Mi-am dat seama că sunt nefericit fără ea. Dar nu m-am grăbit, m-am gândit bine dacă să fac sau nu acest pas, fiindcă știu că sunt bătrân pentru ea”, a adăugat cu sinceritate David, care are 63 de ani – Hayley având 36.

David și Hayley formează un cuplu de 5 ani.
David și Hayley formează un cuplu de 5 ani.

Foto: WENN

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA