De când a devenit președinte, Emmanuel Macron a cheltuit o sumă colosală pe machiaj

O statistică nouă privind cheltuielile actualului președinte al Franței face înconjurul lumii. Potrivit presei franceze, Emmanuel Macron a scos din ”buzunarul” statului o sumă colosală pentru make-up.

Emmanuel Macron, actualul președinte al Franței

Au trecut doar trei luni de când a fost ales ca președinte al Franței, dar Emmanuel Macron a făcut deja o ”gaură” în bugetul statului. Glumim, desigur, însă e clar că factura pentru make-up-ul președintelui francez e mai mult decât exagerată.

Potrivit presei internaționale, machieuza lui Emmanuel Macron (39), adică Natacha M.,  a emis deja două facturi, una fiind în valoare de 10.000 de euro, în timp ce cealaltă e de 16.000 de euro. O sumă, așadar, de 26.000 de euro, cheltuită în doar trei luni de când e la cârma țării. E de înțeles, poate, de ce electoratul este atât de îngrozit și de ce, un reprezentant de-al președintelui francez, s-a văzut nevoit să justifice această cheltuială și să anunțe că Emmanuel are în vedere reducerea acestor costuri.

Make-up artistul lui are grijă ca aparițiile să fie ireproșabile

Ar face bine, spunem noi, căci nici măcar excentricul Nicolas Sarkozy nu cheltuia atât pe make-up. Fostul președinte al Fraței cheltuia 8000 de euro lunar pe make-up-ul realizat de Marina Michenet, în timp ce Francois Hollande scotea din „buzunar„ doar 6000 pe aceleași servicii.

Poate e important de menționat, totuși, că Hollande plătea 99.000 de euro pentru frizerul personal, stârnind, evident, numeroase zvonuri cum că ar încerca să spele bani. Olivier Benhamou, frizerul personal, fusese angajat în 2012 și a rămas în serviciul președintelui francez pe tot parcursul mandatului lui.INAPOI LA PRIMA PAGINA