De ce amână Gwen și Blake nunta? Motivul este neașteptat!

Au anunțat că nunta va avea loc anul acesta, însă nu s-a auzit nimic de vreo dată posibilă până acum. Așa că mulți s-au întrebat dacă această nuntă va mai avea loc vreodată. Ei bine, răspunsul este unul afirmativ, însă e adevărat că data evenimentului a fost amânată.

Gwen Stefani and Blake Shelton attend the ceremony honoring Adam Levine with a star on the Hollywood Walk of Fame on February 5, 2017 in Los Angeles, California. Photo by Lionel Hahn/AbacaUsa.com
Au amânat nunta

De ce? Pentru că cei doi au alte planuri acum. Unele planuri legate de faptul că vor să devină părinți mai întâi. Da, conform unei surse citate de revista ”Life & Style”, Blake și Gwen plănuiesc să devină părinți. ”Aceasta este prioritatea lor acum.”, spune respectivul apropiat.

Din păcate, planurile lor nu sunt prea aproape de a se împlini, căci Gwen întâmpina ceva probleme în a rămâne însărcinată. ”Ea e determinată să devină din nou mamă și vrea cu orice preț să rămână însărcinată, chiar dacă Blake i-a spus că nu contează dacă adoptă sau folosesc o mamă surogat”,  a mai precizat respectiva sursă.

Chipurile, artista încearcă de mai bine de un an să rămână însărcinată și a recurs deja la tratamente de fertilizare în vitro. ”Psihic și emoțional e deja prea mult pentru ea. Așa că-ncearcă să rămână însărcinată pe cale naturală, momentan”, a afirmat apropiatul care a dat de înțeles că artista a oprit tratamentele.

Gwen Stefani & Her Kids Go To Church In LA
Gwen are trei băieți din mariajul cu Gavin Rossdale

Totuși, acesta nu este singurul motiv pentru care aceștia doi nu se grăbesc să ajungă la altar. Se pare că Gwen încearcă să le dea mai mult timp celor trei băieți să se obișnuiască cu ideea divorțului artistei de tatăl lor, cântărețul Gavin Rossdale, și o viitoare căsnicie cu Blake. ”Gwen vrea să fie 100% sigură că cei trei băieți sunt pregătiți de momentul căsniciei cu Blake”, a adăugat apropiatul.

foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA