De ce divorțează Vanilla Ice de soție, după 16 ani?

Vă amintiți de Vanilla Ice, rapperul alb care făcea furori în anii ’90 cu al lui one hit wonder, Ice, ice, baby? Ei bine, au trecut o grămadă de ani de când starul acum în vârstă de 48 de ani făcea furori în muzică, dar nu asta este cea mai gravă problemă din viața lui.

LAS VEGAS - FEBRUARY 16:  Music artist Rob "Vanilla Ice" Van Winkle (R) and his wife Laura Van Winkle arrive at the grand opening of Mario Barth's Starlight Tattoo at the House of Blues inside the Mandalay Bay Resort & Casino February 16, 2008 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Ethan Miller/Getty Images for Starlight Tattoo)
Robert Van Winkle și soția lui, Laura

Nici pe plan personal nu-i merge fantastic lui Robert Van Winkle, pe numele lui adevărat, căci artistul devenit vedetă de televiziune are probleme în căsnicie.

Se aude că soția acestuia, Laura, cu care Vanilla Ice este căsătorit de 16 ani, ar fi cerut divorțul de artist, înaintând actele la un tribunal din Florida, marțea trecută.

Nu știm prea multe despre motivul soției lui Van Winkle, însă este foarte probabil ca asta să aibă legătură cu arestările pentru violență domestică ale soțului ei, cea mai recentă având loc în 2008.

Rapperul alb, primul care a ajuns în topul Billboard în anul 1990 cu o piesă de gen, are două fiice cu soția lui: Dusti Rain, 18 ani, și KeeLee Breeze, de 16 ani.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA