De ce n-a fost Jennifer Aniston alături de soțul ei la Globurile de Aur

Justin a fost unul dintre cei care au prezentat în timpul celei de-a 74-a ediție a Globurilor de Aur, așa că ne-am fi așteptat ca soția sa, actrița Jennifer Aniston, să se numere printre cei prezenți în sală, măcar pentru a-l susține, dacă nu pentru a se bucura de show.

jennifer aniston
Aniston îl aștepta, acasă, în pijamele, pe Justin

Ei bine, nu asta s-a întâmplat. Jen a preferat să nu se prezinte la aceste premii. Motivul? A stat acasă, în reședința cuplului, unde a invitat și alți prieteni pentru a se bucura show-ul transmis live.

De unde știm? Chiar de la Justin Theroux, care a mărturisit, în timpul unui interviu, că se grăbește să ajungă acasă pentru a urmări restul ceremoniei, în pijmale, alături de soție și de prieteni de-ai lor. ”De fapt, eu încerc să ajung cât mai repede acasă. Eram la un pas de a renunța la acest interviu, căci fata mea și alți prieteni mă așteaptă, în pijamale, să urmărim sfârșitul acestor premii împreună”, a declarat, jovial, celebrul actor.

justin theroux GettyImages-631270258
Justin și Anna pe scena Globurilor de Aur

Justin a mai povestit și că e prima oară când vine la aceste premii fără să pozeze și să defileze pe covorul roșu. ”E prima oară când am venit la aceste premii și n-am pășit pe covorul roșu”, a mărturisit acesta, menționând că a venit doar pentru momentul în care a prezentat alături de Anna Kendrick un câștigător.

foto: arhivă, getty imagesINAPOI LA PRIMA PAGINA