De ce nu s-a măritat niciodată Goldie Hawn cu Kurt Russell?

Sunt împreună de 33 de ani și par mai fericiți ca niciodată. În timp ce cuplurile hollywoodiene se despart fără prea multe explicații, cei doi actori reușesc să formeze și în continuare o pereche. Care-i secretul relației lor și, mai ales, cum de nu și-au oficializat idila până acum?

Kurt Russell and Goldie Hawn attend the Annual Goldie's Love In For Kids hosted by Goldie Hawn at Ron Burkle's Green Acres Estate on May 6, 2016 in Beverly Hills, CA, USA. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

“Aș fi divorțat de mult timp, dacă aș fi fost măritată”, a declarat Hawn pentru ITV. “Dacă simți nevoia să ai o legătură specială cu cineva, să fii foarte apropiat de cineva, atunci e important să te căsătorești. Dacă ai, în schimb, o fire mai independentă, atunci mai bine nu îți oficializezi relația în care ești implicat”, a continuat actrița.

Goldie și actorul de 65 de ani s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei Swing Shift, în 1984. Atunci au devenit un cuplu, iar mai târziu a venit pe lume fiul lor, actorul Wyatt Russell.

“Toată lumea ne întreabă cum de nu ne-am căsătorit până acum. Iar eu întreb ce ne poate oferi în plus un certificat de căsătorie. La începutul relației, vrei să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău, apoi te cuprinde gelozia când stai prea mult timp departe de iubit. Minunat! Dar, ca să te bucuri de o relația frumoasă pe termen lung, trebuie ca 68% din timp să fie totul bine între parteneri”, explică vedeta.

Hawn a fost căsătorită de două ori până acum, cu dansatorul Gus Trikonis și cu muzicianul Bill Hudson, cu care are doi copii, pe Kate și pe Oliver.INAPOI LA PRIMA PAGINA