De ce s-a îngrășat Irina Shayk?

Citeste tot despre:

, ,

Săptămânile trecute, Irina Shayk a apărut în presa internațională în unele fotografii cu o burtă destul de proeminentă, ceea ce, bineînțeles, a stârnit curiozitatea tuturor. ”Este sau nu însărcinată?”, s-au întrebat fanii la vederea acestor fotografii.

Acum două săptămâni, pe când Irina a ieșit la o întâlnire cu Bradley
Acum două săptămâni, pe când Irina a ieșit la o întâlnire cu Bradley

Ei bine, răspunsul este unul uimitor. Manechinul n-a spus neapărat că nu este însărcinată, însă a declarat că îi place mâncarea și că nu se abține de la nimic. ”Sunt un model, însă îmi place să mănânc. Câteodată, când sunt la câte o prezentare, mănânc întruna, iar oamenii mă întreabă: <<Tu chiar ai de gând să mănânci asta și asta?>>, iar eu le răspund: <<Da, asta am să fac.>>, a declarat modelul pentru revista People. ”Mie chiar îmi place mâncarea. Și nu înțeleg cum reușesc anumite persoane să se abțină. Eu mănânc orice.”, a mai adăugat Irina.

Cu toate acestea, iubita lui Bradley Cooper a declarat că depune destul efort pentru a se menține în formă: „Am genele bune, așa că-i mulțumesc familiei mele. Însă și lucrez foarte mult. Fac box și puțin jiu jitsu, sport de care sunt chiar obsedată. Mă distrez foarte tare (făcând jiu jitsu) și am cel mai tare antrenor.

A scăpat deja de kilogramele în plus
A scăpat deja de kilogramele în plus

Irina a arătat rezultatul acestor antrenamente chiar duminică, când a defilat pentru Diane von Furstenberg, în cadrul Săptămânei Modei la New York.

A defilat pentru Diane Von Furstenberg
A defilat pentru Diane Von Furstenberg

Aceasta a purtat o rochie mini, pe un umăr, care i-a pus în evidență silueta perfectă.

Sursa foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA