De ce s-au despărțit Channing Tatum și Jenna Dewan?

Vestea despărțirii lor a luat prin surprindere Hollywoodul! Cele două staruri hollywoodiene păreau că au o relație solidă și un mariaj trainic, care va trece bariera timpului.  

foto: arhivă

S-au despărțit după 9 ani de mariaj

Au anunțat, în cel mai drăguț mod posibil, că se despart și că nu fac din asta un război. Ba mai mult, au spus vădit că nicio terță persoană nu a contribuit la decizia lor, așa că tabloidele pot încheia căutările unui amant / unei amante înainte să le înceapă. Totuși, ce a dus la această despărțire?

Unii spun că relația lor amoroasă s-ar fi transformat într-una platonică, de prietenie. Vă închipuiți asta? Că între Jenna și Channing să nu mai existe pasiune? E posibil, dar greu de acceptat, că doar vorbim despre doi dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, care emană senzualitate prin fiecare por.

O altă ipoteză, mult mai credibilă, e cea lansată de prietenii lor. Aceștia susțin că cei doi au început să-și dorească lucruri diferite și că asta i-a înstrăinat. Channing, de exemplu, a tânjit după vacanțele cu prietenii, în timp ce Jenna e o tipă ”mai aproape de casă”. Totuși, Jenna l-ar fi sprijinit în a face ce-și dorește, numai că Channing a prins ”gustul” și a făcut din asta o obișnuință. Lucru, care, în cele din urmă, i-a îndepărtat mai mult decât și-ar fi dorit.

De ziua lui, Jenna a făcut un compromis și a mers într-o vacanță cu rulota, deși nu e fan

”El a plecat timp de câteva săptămâni în vacanțe cu prietenii. Jenna și-a dorit ca el să iasă și să facă lucrurile care-i fac plăcere, așa că l-a sprijinit în orice inițiativă. Dar a devenit clar că îi plăcea să fie mai mult departe de casă. Ea i-a dat suficient spațiu, dar nu a fost un lucru bun pentru mariajul lor. Au încercat să găsească o nouă cale să fie fericiți împreună, însă n-au mai reușit.”, a declarat o sursă pentru UsWeekly.

Channing adoră să călătorească

foto: Instagram, arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA