De ce s-au despărțit Katy Perry și Orlando Bloom? Motivul e surprinzător!

Ne-au surprins pe toți când au anunțat, printr-un purtător de cuvânt, că au decis să meargă pe drumuri separate. Spunem asta pentru că relația lor părea foarte sudată și că amândoi au vorbit, la un moment dat, despre viitorul lor comun.

katy perry
S-au despărțit după o relație de un an

Ei bine, iată că prezentul arată diferit, Katy și Orlando fiind acum doar foști iubiți. Unii prietenoși, oricum, care nu se dau înapoi din a vorbi unul cu altul când se întâlnesc, fie că e vorba de un eveniment public, în care toți ochii sunt asupra lor, cum a fost petrecerea de după decernarea premiilor Oscar, de zilele trecute.

În fine, cert e că toți ne-am întrebat care este motivul din spatele acestei decizii, mai ales că, repetăm, lucrurile păreau să se deruleze în direcția potrivită, Katy petrecând timp de calitate cu fiul actorului, Flynn, iar Orlando înțelegându-se de minune cu tatăl și fratele iubitei sale. Deci, care e motivul?

Ei bine, lămurirea vine din partea unui apropiat de-al artistei, care a făcut mai multe dezvăluiri pentru publicația ”People”. Astfel, potrivit acestuia, Katy și Orlando nu și-au dorit, de fapt, un viitor comun. Chipurile, voiau doar să se distreze împreună, ceea ce-au și făcut, nicidecum să-și oficializeze relația, așa cum toată lumea se aștepta. ”Nu trebuia să fie nimic serios între ei. Când a început, ea și-a zis <<E distractiv pentru moment>>”, a declarat acel apropiat.

Această ipoteză a fost susținută și de o declarație a unui prieten de-al actorului, care a menționat că Orlando nu e dispus să se însoare din nou: „Nu e pregătit să se așeze din nou la casa lui”. În plus, această sursă a declarat că relația dintre cele două staruri începuse să fie nesigură înainte de a se anunța că s-au despărțit.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA