De două ori Kim Kardashian. Kylie Jenner s-a transformat în sora sa mai mare

Kim a fost întodeauna un model de urmat pentru sora sa mai mică, iar acum se pare că mezina Kylie a reușit să se transforme complet în Kim, pentru că seamănă ca două picături de apă.

Kylie s-a transformat în Kim.

Dacă ne uimăm la fotografiile de acum câțiva ani cu mezina familiei,  era o tânără naturală, care nu semăna prea mult cu restul operatelor din familie. Și ea, ca și Kim și Khloe, a apelat la bisturiu pentru a-și împlini visul – să fie copia fidelă a celebrei Kardashian. Și nu machiajul a rezolvat problema ei, ci doctorul estetician. Adolescenta de 19 ani și starul din show-ul TV Keep Up With The Kardashian, în vârstă de 36 de ani, arată indentic într-un nou clip care promovează produsele de make-up pe care Kylie le produce.

Așa arătau Kim și Kylie înainte de operațiile estetice.

Kylie a reușit în cele din urmă să devină oglindirea surorii sale, Kim, și asta nu știm dacă este neapărat bine, ca o fată de 19 ani să arate ca o femeie care are aproape dublul vârstei sale. Proiectul se numește KKW x Kylie și va fi lansat în întregime în curând. În această filmare, cele două par a fi topless, scotându-și în evidență pielea bronzată, dar și un make-up și un hairstyle impecabile.

Kylie este oglindirea lui Kim.

Nu mai este nicio îndoială că cele două au suportat durerile bisturiului și alte proceduri de înfrumusețare complexe pentru a ajunge la înfățișarea din prezent și, deși nu recunosc că ar fi apelat la operații estetice,  fotografiile din trecut le contrazic. Cu ceva timp în urmă, Kylie arăta complet diferit de sora sa vitregă. După ce și-a injectat buzele cu acid hialuronic, și-ar fi făcut un lifting facial, o operație la nas, și ceva retușuri la bărbie și obraji, acum arată identic cu Kim – idolul ei.

COMING SOON @kyliecosmetics #KKW

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA