De la femeie-soldat în filme, la manechin pe podium!

Probabil mulți dintre voi o cunoașteți sub denumirea ”Brienne of Tarth”, numele personajului pe care îl interpretează în serialul ”Game of Thrones”. Însă, adevăratul ei nume este Gwendoline Christie și este de profesie actriță și model.

brianne
Gwendoline Christie, în rolul lui Brienne of Tarth

Deși în celebrul serial ”Game of Thrones” joacă rolul unui ”cavaler”, în realitate Gwendoline Christie este o femeie extrem de atrăgătoare și o adevărată fashionistă, având în vedere că lucrează și-n domeniul modellingului.

brienne
Gwendoline Christie, la prezentarea de modă Iris van Herpen, din cadrul Săptămânei Modei de la Paris

De exemplu marți, Gwendoline a fost atracția serii la prezentarea de modă Iris van Herpen. Modelul în vârstă de 37 de ani a purtat la Paris fashion Week o creație superbă a celebrului designer Iris van Herpen, pe care a prezentat-o tuturor stând întinsă pe podea. Astfel, toți cei care au fost prezenți la respectivul show fashion au putut-o vedea pe actrița din ”Game of Thrones”, într-o ipostază inedită.

The 67th Emmy Awards arrivals Featuring: Gwendoline Christie Where: Los Angeles, California, United States When: 21 Sep 2015 Credit: Apega/WENN.com
Gwendoline Christie la premiile Emmy, de anul acesta

Gwendoline a recunoscut, într-un interviu acordat mai demult, că pentru ea actoria este o provocare, și totodată o senzație de eliberare, având în vedere că rolul ei nu pune accent pe femeia-actriță, ci mai degrabă pe personalitatea ei.

Sursa foto: Wenn / HBOINAPOI LA PRIMA PAGINA