De la rebel, la bărbat adevărat. Cum s-a schimbat fiul lui Michael Douglas după 7 ani de închisoare

Anul trecut, Michael Douglas primea o veste extraordinară – fiul său cel mare, Cameron, ieșea din închisoare, după 7 ani petrecuți în spatele gratiilor. El a fost oaia neagră a familiei, băiatul de 38 de ani al actorului cu fosta soție, Diandra Luker. De curând, același copil i-a făcut o surprinsă, de data aceasta una plăcută. Cameron îl face bunic pe tată său, Michael, el și iubita sa, Viviane Thibes, așteptând primul lor copil.

All the way up…🦋#neversettle @serebephotography

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Și e drept că anii petrecuți departe de familie, în spatele gratiilor, și-au pus amprenta pe odrasla lui Douglas care s-a transformat într-un bărbat în toată regula. Viața sa s-a schimbat radical, la fel și înfățișarea și nu e de mirare că seamănă izbitor de mult ce celebrul său tată.

Este în mod evident într-o formă de invidiat și asta au surprins și paparazzi, când Cameron ieșise la alergat fără tricou pe el, lăsându-și la vedere mușchii acoperiți de o mulțime de tatuaje.

Este copia fidelă a tatălui său.

Viața în închisoare nu a fost deloc ușoară pentru el și a decis să-și imprime pielea cu desene ink. A făcut pușcărie din cauza drogurilor, iar acum a ales o altă cale, una sănătoasă. În 2009 a primit o sentință de cinci ani pentru deținerea și vânzarea de droguri, sentință care s-a extins cu încă doi ani atunci când a recunoscut că a adus droguri  în închisoare.

Așa arăta înainte să facă închisoare, în 2009, fotografiat alături de Michael Douglas.

Foto: Instagram, Arhiva OK, SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA