De ziua ei, Elena Gheorghe a afișat o formă fizică uimitoare

E un soi de Wonder Woman, născută în zodia Leu și dăruită cu toate bucuriile vieții. Uite cum arată la nicio lună de când a născut.

A născut în urmă cu două săptămâni al doilea copil, dar nici nu zici că a fost vreodată însărcinată! La cei 32 de ani ai săi, Elena Gheorghe se mândrește cu o carieră pe val și cu o familie frumoasă și completă alături de soțul ei, Cornel Ene, și de cei doi copii ai lor, Nicholas (5) și Nicole (2 săptămâni).

Artista a mărturisit că pe perioada sarcinii s-a îngrăşat doar 6 kilograme, aşadar este de înţeles de ce corpul ei nu a suferit modificări. Dar chiar și așa, pentru multe mămici Elena Gheorghe are o siluetă ireală și i-au cerut via Facebook să demonstreze că nu folosește Photoshopul la editarea fotografiilor pe care le postează pe contul ei de socializare.

Drept dovadă, artista s-a filmat imediat după ce a postat una dintre fotografii, menţionând că „Nu folosesc Photoshop şi nici alte trucuri, am avut grijă şi înainte de sarcină şi în timpul sarcinii să mănânc sănătos şi să fac mişcare.”

Ieri a fost ziua ei şi s-a pozat în toată splendoarea. Şi da, femeile au de ce să fie invidioase pe ea! Priviţi doar cum poate să arate o femeie care tocmai a născut!INAPOI LA PRIMA PAGINA