Decizia uimitoare luată de Beyonce în legătura cu nașterea gemenilor

Mai are foarte puțin și îi va aduce pe lume pe gemenii săi, însă Beyonce nu contenește să ne surprindă cu deciziile pe care le ia în legătură cu momentul nașterii. Mai nou, diva a decis să o implice și pe fiica sa de 5 ani, Blue Ivy, în momentul cel mare.

Beyonce va naște din clipă în clipă.

Conform Daily Mail, Beyonce a pregătit totul în detaliu pentru momentul mult așteptat, mai ales că a experimentat o dată rolul de mamă și a mai trecut printr-o naștere. Dar acum este diferit, căci artista va aduce pe lume gemeni și vrea ca soțul său, Jay Z, dar și fiica Blue Ivy să fie prezenți în sala de nașteri, în momentul în care gemenii vor vedea pentru prima dată lumina. Beyonce și Jay Z vor să fie o familie unită și să o implice și pe fetița lor în acest proces, al nașterii, însă decizia de a o aduce pe micuță în sala de nașteri este poate extremă, având în vedere că este doar un copil. De mult ori, nici tații nu reușesc să aibă tăria de a vedea modul în care copiii vin pe lume.

Blue Ivy va fi prezentă în sala de nașteri.

Mai mult de atât, soții Carter au cumpărat chiar și un costum de asistentă pentru Blue Ivy, de la o firmă renumită. Outfitul pe care fata lui Beyonce îl va purta pentru a-i întâmpina pe frățiorii săi este o creație Givenchy  în valoare de peste 1000 de dolari.

Beyonce și Jay Z vor deveni din clipă în clipă din nou părinți, iar acum ma bine de o săptămână familia organiza o petrecere baby shower pentru a sărbători în avans venirea pe lume a gemenilor. Cât despre Blue Ivy, o avea ea doar 5 ani, dar este clar că a moștenit curajul și talentul de la părinții săi. În așteptarea fraților săi, Blue Ivy a fost vedeta unui spectacol de balet de la școală, îmbrăcată în balerină.

Foto: Instagram

 INAPOI LA PRIMA PAGINA