Declarația de dragoste a lui Justin Timberlake către Jessica Biel este dovada că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți

După atâtea mariaje eșuate la Hollywood,  ne e greu să mai credem în iubire adevărată sau într-o căsnicie de lungă durată între celebrități. Totuși, relația de iubire dintre Jessica Biel și Justin Timberlake ne dă speranțe!

Sunt căsătoriți de 5 ani

Zilele trecute, actrița din ”Al 7-lea cer” și celebrul cântăreț au împlinit cinci ani de mariaj, motiv pentru care acesta din urmă a decis să-i facă o declarație de dragoste atipică. Timberlake a postat pe contul ei de Snapchat un video în care i se adresa soției sale, mărturisindu-și iubire și cântându-i o melodie specială. ”Astăzi e o zi specială pentru că acum cinci ani, fix în această zi, am devenit cel mai norocos bărbat din lume, făcându-i jurâminte de dragoste celei mai bune prietene. Acest cântec este cel pe care am dansat pentru prima dată după ce ne-am căsătorit”, poate fi auzit artistul în respectivul video. ”Pentru frumoasa mea, Jessica Biel. M-ai învățat ce înseamnă iubirea adevărată. Nu pot spune în cuvinte ce-au însemnat acești cinci ani pentru mine, așa că ascultă această melodie”, și-a continuat acesta declarația de iubire.

La rândul ei, Jessica i-a făcut o declarație de dragoste acestuia: ”Inima mea fragilă e a ta, acum și-ntotdeauna”.

Ziua nunții lor.

Amintim că Justin și Jessica au împreună un băiețel, pe nume Silas, în vârstă de doi ani și jumătate.

Justin Timberlake și Silas


INAPOI LA PRIMA PAGINA