Declarația lui Fergie după despărțirea de soțul său. Cum a ascuns ruptura relației mai bine de 8 luni!

La sfârșitul săptămânii trecute ne surprindea un anunț șocant – Fergie și soțul său, actorul Josh Duhamel, se despart după 8 ani de căsnicie. A fost cu atât mai surprinzătoare această veste, cu cât cei doi s-au comportat absolut normal în ultima vreme, au apărut împreună pe la evenimente, în pozele de pe rețelele de socializare, ba mai mult, își declarau iubirea în mod public. Cum și de ce au vrut să ascundă ruptura care s-a produs acum mai bine de 8 luni? Povestește chiar Fergie, într-un interviu pentru People, aceeași revistă în care ea și soțul său au anunțat oficial că se despart.

„Cu dragoste și respect absolut am decis să ne separăm la începutul acestui an. Pentru a oferi familiei noastre cea mai bună ocazie de a ne adapta, am dorit să păstrăm această chestiune privată înainte de a împărtăși vestea cu publicul. Suntem și vom fi întotdeauna uniți pentru a ne sprijini recirpoc și pentru a sprijini famiia noastră”, spuneau cei doi parteneri.

Acum, Fergie vorbește cu sinceritate despre despărțirea de Josh Duhamel și recunoaște că se simte ușurată că nu mai trebuie să ascundă acest lucru:  „Sincer, lucrurile au devenit puțin cam ciudate între noi cu toate întrebările romantice. Suntem prieteni buni, ne iubim și ajunsesem într-un punct în care lucrurile păreau puțin ciudate – nu există momentul perfect pentru asta, așa că am decis să o facem acum.”

Și au reușit să facă această trecere în mod treptate, de dragul fiului lor Axl, 4 ani. După spusele cântăreței în vârstă de 42 de ani, un singur lucru  nu a părut deloc ciudat și anume abilitatea lor de a coopera pentru ca fiul lor să fie bine: „Am vrut doar să ne reglăm conturile în privat. Și școala lui Axl ne-a ajutat ca să putem coopera pentru binele fiului nostru, așa că Josh și eu am mers acolo de mai multe ori înainte de începerea școlii. Am învățat de la profesori și am văzut cum reacționează copilul nostru într-un grup de prieteni pe care-l cunoaște. Am ajuns să-i ajutăm și să le servim gustări și să le spălăm vasele, ne distram, ne coboram la mintea lor și citeam povestioare. ” Fergie și Josh s-au logonit în decembrie 2007,  s-au căsătorit în ianuarie 2009 și, din păcate, de curând au anunțat separarea în mod oficial.

Foto: Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA