Delia, cu ochelari de soare à la Nicki Minaj. L-a făcut praf pe un fan care a acuzat-o de plagiat

Citeste tot despre:

,

Știm că este excentrică și nu încetează să ne surprindă cu ținute, coafuri și chiar accesorii extravagante, pe care mulți dintre noi le-am purta cel mult pentru o fotografie. Delia își continuă periplul de vară cu o nouă oprire în Grecia, de data aceasta pe o insulă preferată de vedete, Mykonos.

Și cum este obișnuită să-și țină fanii la curent cu fotografii din vacanțele sale, fie cu piesaje, camere de hotel, mâncare, sau chiar cu ea în ipostaze hot, nici de data aceasta nu a ratat ocazia să mai afișeze o ținută chic. Îmbrăcată cu un chimono colorat, la modă în acest sezon, cu o pereche de ochelari de soare à la Nicki Minaj și cu părul prins în codițe de școlăriță, artista și-a surprins din nou fanii cu un look ieșit din comun, iar unul dintre chiar a reușit să o enerveze pe frumoasa cântăreață.

Poartă același model de ochelari de soare.

Acuzată că a plagiat ținuta, Delia i-a dat o replică usturătoare hater-ului: „Să înțeleg că ochelarii de soare #mykita sunt opera literară, științifică sau artistică a doamnei Nicoleta Minaj? Ai idee ce înseamnă plagiat? Pisoi mic și rătăcit!! Acești ochelari există în magazine. De ce crezi că există în magazine? Varianta a) pentru potențiali cumpărători b) i-au pus așa de butaforie c) să moară Miley că n-a apucat și ea la reduceri.”

A post shared by Delia (@delia) on

Făcut praf de divă, dar și de ceilalți internauți, bărbatul cu pricina și-a șters comentariile de pe Instagram. ” În viață e bine să-ți vezi de treaba ta și să știi că tot banii aia îi dai și dacă ești rău și dacă ești om bun. Este atât de simplu să te uiți în oglindă și să-ți înfrânezi neîmplinirile”, sau „Delia, este demonstrat științific că un bărbat care își face foarte multe selfie este de fapt labil psihic, nu-ți bate capul. Tu ești oricum cool și dacă îți pui un sac de iută pe tine! Keep it up!”, au fost doar câteva dintre comentariile care o aprobau pe Delia și îl desființau pe fanul tupeist. Artista petrece câteva zile într-o vacanță de 5 stele în Mykonos, alături de soțul său, Răzvan Munteanu, iar imaginile distribuite de ea pe rețelele de socializare ne fac să vrem să ne teleportăm în Grecia.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA