Delia şi sora ei şi-au făcut vlog pe YouTube VIDEO

Citeste tot despre:

, ,

Cele două surori Matache au intrat în lumea vlogging-ului, cu postări din viaţa  din călătorii şi din viaţa lor privată.

„Mă bate gândul să-mi fac un soi de vlog. Nu este o păcăleală, mă tentează, cochetez cu ideea asta de vlogging. Nu ştiu dacă vlog va fi exact ce voi face, dar ceva în zona asta pe internet. Sunt foarte curioasă ce v-ar plăcea să mă vedeţi făcând, dacă trebuie să fie ceva legat de muzică sau nu, dacă v-ar plăcea să vedeţi o parte din călătoriile mele, frumos montate, drgălaş filmate de mânuţa mea, cu o cameră semi-profi”, a anunţat Delia pe pagina ei de socializare.

Zis şi făcut! De vlogul artistei se ocupă, în principal, sora ei mai mică, Ioanei Matache, care, mai nou, face parte şi din echipa de backing vocals a Deliei.

Ce vedem pe canalul lor de Youtube e, de fapt, o extensie a filmuleţelor pe care Delia le postează, oricum, pe Facebook şi Instagram. Ce găsim? Momente de familie, imagini de culise din concerte şi de la filmările artistei. Iată câteva „mostre” a ceea ce putem urmări legat de viaţa lor.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA