Demi Moore, mult mai sexy decât fiicele sale. Parcă întinerește pe zi ce trece

Citeste tot despre:

,

A avut o carieră lungă și glorioasă în film, jucând în roluri care mai de care mai inedite, de la dansatoarea din filmul „Striptease”, la personajul Jordan O’Neill din filmul „G.I. Jane”. Și după toți acești ani, Demi Moore a deovedit că încă este bruneta frumoasă de altădată. Frumusețea ei este fără cusur! 

La cei 54 de ani ai săi, Demi Moore pare mai sexy de la apariție la apariție și parcă întinerește pe zi ce trece. La cel mai recent eveniment la care a participat, sâmbătă seara în Los Angeles, actrița a eclipsat-o până și pe fiica sa  mijlocie, Scout, 25 de ani, care a urcat pe scenă și a cântat.

Demi a arătat pur și simplu uimitor, cu o față care emană prospețime și care i-a făcut pe toți să se întrebe ce secrete anti-îmbătrânire are actrița.  Moore a venit la eveniment în calitate de susținător al fiicei sale Scout Willis, care a performat pentru a strânge bani pentru organizația Planned Parenthood.

Rumer, Scout și Tallulah Willis.
Rumer, Scout și Tallulah Willis.

Moore este mama a trei fete – Rumer, 28, Scout, 25, și Tallulah, 23 – născute în timpul mariajului său cu fostul soț, Bruce Willis. În timp ce toate cele trei fiice moștenesc talentul mamei și împărtășesc pasiunea pentru arte – modeling, actorie și muzică, niciuna nu o întrece însă la capitolul frumusețe.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA