Demi Moore poate fi acuzată de pedofilie? Un video vechi cu actrița sărutând un puști a revenit în atenția publică!

În contextul scandalurilor care au zguduit Hollywood-ul și în care mai mulți actori și regizori au fost acuzați, fie de pedofilie, fie de hărțuire sexuală, iată că un video mai vechi cu actrița Demi Moore când sărută cu un puști de 15 ani revine în atenția publicului. Poate fi și ea acuzată de pedofilie?

A demontrat în mod public că îi plac tinereii, căci după divorțul de Bruce Willis și-a găsit repede refugiul în brațele unui bărbat frumușel, talentat și cu 16 ani mai micr, Ashton Kutcher. Dar pasiunea sa pentru prospături datează încă din tinerețe, mai exact din 1982 când s-a lăsat filmată în momentul în care săruta cu pasiune un puști de 15 ani. În filmulețul difuzat de Entertainment Tonight actrița, pe atunci în vârstă de 19 ani, este inițiatoarea unui sărut franțuzesc cu un minor, mai exact colegul său de platou din serialul „General Hospital.”

Totul s-a întâmplat cu ocazia zilei de naștere a celui care a profitat de acest cadou, Philip Tanzini, care împlinea 15 ani, iar momentul s-a derulat într-un mod amuzant la acea vreme, cu Demi spunând:  „Îl iubesc mult. Este unul dintre oamenii mei preferați”. O dovadă de prețuire și de prietenie și o joacă pentru cei doi, act care, în momentul de față, poate fi considerat un abuz de mulți dintre cei de la Hollywood. 

Mai mult de atât, Moore era deja căsătorită cu primul ei soț, Freddy Moore, iar faptul că o majoră îl ia prin surprindere pe un minor cu un asemenea sărut indecent, poate fi considerat un abuz. În cazul ei, mulți au spus că băiatul s-a bucurat de cadou, doar nu mulți de vârsta lui au ocazia să fie sărutați de o fată mai mare, deși mulți râvnesc la asta. Adevărul este că Tanzini chiar s-a bucurat și pare confortabil cu demonstrația de afecțiune din partea colegei sale cu 4 ani mai mare.

Dacă acest moment ar fi avut loc în zilele noastre, ar fi și Demi Moore pasibilă de acuzația de hărțuire sexuală sau de pedofilie, deoarece vorbim de gesturi erotice făcute cu un minor? Ei bine, Tanzini nu s-a plâns de moment și nu a dorit să facă declarații, în aceeași situație menținându-se și Demi Moore, referitor la videoclipul filmat cu 30 de ani în urmă. Acest video a început să circule din nou pe rețelele de socializare după ce actorii Dustin Hoffman și Kevin Spacey au fost acuzați de pedofilie.

Video – YouTube Entertainment TonightINAPOI LA PRIMA PAGINA