Demi Moore și Ashton Kutcher, împreună la o nuntă! Cum au relaționat cei doi foști soți?

Divorțul lor a fost unul îndelungat și dureros pentru ambele părți. Acum, însă, totul e de domeniul trecutului, Ashton refăcându-și viața amoroasă alături de Mila Kunis, în timp ce Demi Moore s-a concentrat pe viața ei de familie și cea actoricească. Poate de aceea au reușit să fie împreună la același eveniment, fără să iasă cu scandal.

Au fost căsătoriți din 2005 până în 2013

Ieri, atât Ashton Kutcher, cât și fosta lui soție, actrița Demi Moore, s-au aflat în Rio de Janeiro, Brazilia, pentru a lua parte la nunta unui prieten comun, impresarul Guy Oseary. Cei doi au fost văzuți intrând în aceeași clădire, însă separat.

Demi Moore

Cât despre cum au decurs lucrurile la eveniment, un martor ne-a povestit că cei doi s-au evitat, fiecare petrecând timpul cu cei care au venit, respectiv Ashton Kutcher cu Chris Rock, în timp ce Demi Moore a stat cu Owen Wilson și cu managerul ei, Jason Weinberg.

Ashton Kutcher

Mare absentă a serii a fost actrița Mila Kunis, actuala soție a lui Ashton Kutcher, care, cel mai probabil, a rămas acasă pentru a avea grijă de cei doi copii ai cuplului, băiețelul Dimitri și fetița Wyatt Isabelle.

Familia lor. Mila, Wyatt, Duimitri și Ashton

Așadar, nici urmă de vreo relație de prietenie între aceștia, încă mai sunt multe lucruri dureroase cărora nu vor să le dea curs într-o astfel de întrevedere. Păcat…

foto: SplashNewsINAPOI LA PRIMA PAGINA