Descoperire șocantă. Poze indecente cu copii, în calculatorul soțului Lisei Marie Presley

Nepoatele gemene ale lui Elvis Presley au fost luate din grija părinților de asistenții sociali după ce mama lor, Lisa Marie Presley, a găsit o mulțime de fotografii și înregistrări video indecente cu copii în computerul soțului, Michael Lockwood.

Lisa Marie Presley And Her Family Arrive At LAX

Fetele în vârstă de opt ani, Finley și Harper Lockwood, sunt acum în grija Departamentului de Servicii pentru Copii și Familie, iar soarta micuțelor se va decide în urma unui proces stabilit pentru luna martie.

Se pare că acest coșmar o urmărește pe Lisa Marie de o viața. În trecut, ea a fost căsătorită cu megastarul Michael Jackson, și el acuzat că ar fi agresat copii. Acum, tatăl gemenelor, este suspectat de pedofilie. După ce cântăreața de 49 de ani a găsit o serie de fotografii și video indecente cu minori în computerul personal al soțului, Michael Lockwood, ea a declarat că a avut un șoc. „Am fost șocată și îngrozită. Mi-a venit să vomit.”, a spus în documentele de instanță prezentate ca parte a divorțului de Lockwood, care este în curs de desfășurare.

Michael Jackson și Lisa Marie Presley, alături de Brett Livingston Strong și de fiul acestuia, Stason.
Michael Jackson și Lisa Marie Presley, alături de
Brett Livingston Strong și de fiul acestuia, Stason.

Lisa,  singurul copil al lui Elvis Presley – a spus că cei din Departamentul de Poliție Beverly Hills  au găsit 80 de materiale deținute de Lockwood, în timpul unei percheziții la casa acestuia. Ea a adăugat că aceste probe sunt în posesia poliției și că nu au fost încă pe deplin analizate. „Oamenii legii din Tennessee efectuează și ei o anchetă în legătură cu fotografiile și cu videoclipurile pe care le-am descoperit.”

GettyImages-472453456

Presley și Lockwood, 55 de ani, un chitarist care a lucrat, printre altele,  cu Fiona Apple și Aimee Mann, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii luxoase, de 340.000$ în Kyoto, Japonia, în 2006.

Foto: Getty Images, Hepta

 INAPOI LA PRIMA PAGINA