Detalii despre nunta Sandrei Bullock cu Bryan Randall. Jennifer Aniston le-a dat sfaturi!

Umblă vorba pe la Hollywood că Sandra Bullock are de gând să ajungă din nou la altar, de data aceasta la brațul fotografului Bryan Randall, cel care a fost ca un tată pentru cei doi copii adoptați ai actriței. Ei bine, acum s-a aflat și faptul că Aniston, buna prietenă a Sandrei, i-a ajutat pe viitori miri să găsească formulă perfectă pentru a organiza o nuntă secretă, ea la rându-i căsătorindu-se cu Justin Theroux în secret.

Sandra Bullock și Bryan Randall au luat masa cu Jennifer Aniston

Zilele trecute, paparazzi i-au surprins pe cei trei luând masa într-un restaurant de lux de la Hollywood. Potrivit unui apropiat, acela a fost momentul în care Sandra i-a cerut părerea bunei sale prietene despre o nuntă secretă. Jen, la rându-i căsătorită în secret, i-a oferit informațiile de care avea nevoie, astfel încât Sandra să decidă că nunta cu Bryan o să fie una restrânsă, mai degrabă simbolică, la care să participe doar un grup de prieteni.

Jen a încurajat-o pe Sandra să se căsătorească legal cu Bryan Randall

Chipurile, Sandra e puțin ezitantă în legătură cu nunta propriu-zisă, dat fiind faptul că Bryan nu i-a adoptat încă pe cei doi copii ai ei. Jen, în schimb, și-a încurajat prietena să facă nunta ca la carte, spunându-i că legalizarea căsniciei nu ar schimba mare lucru în relația lor, așa că n-are de ce să se teamă: ”Jen i-a spus că ar trebui s-o facă. Ei oricum locuiesc deja împreună, iar el e partenerul ei de atâta timp”.

foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA