Detaliul inestetic dezvăluit de rochia purtată de Prima Doamnă a Franței la o întâlnire oficială

Ieri, Emmanuel și Brigitte Macron le-au urat bun venit la Palatul Elysee, în Franța, Președintelui Columbiei Juan Manuel Santon și soției sale, Maria Clemencia de Santos.

Brigitte Macron a fost din nou în centrul atenției

În cadrul acestei întruniri oficiale, Brigitte a jucat cu grație rolul gazdei la Palatul Elysee, așa cum o face de când soțul său a devenit Președintele Franței. Totuși, au fost destui cârcotași care au avut ceva de spus, din nou, la adresa ținutei purtate de Prima Doamnă.

Alături de soțul ei, Emmanuel Macron

În timp ce cei mai mulți au apreciat outfitul elegant al lui Brigitte, unii au găsit de cuviință să atragă atenția asupra detaliilor inestetice pe care rochia cu mâneci scurte le lasă la vedere. E vorba despre vergeturile de pe mâinile lui Brigitte (64), care au ieșit în evidență prin mâneca transparentă a rochiei purtate de aceasta la întâlnirea cu Președintele Columbiei și soția sa, Maria Clemencia.

Rochia transparentă a lăsat la vedere un detaliu inestetic

Tot în cadrul acestei vizite din partea Președintelui Columbiei, Brigitte a dezvăluit un secret ascuns al soțului său. E vorba despre talentul muzical, Emmanuel cântând la pian. ”Ultima oară l-am auzit cântând Brahms. Ar fi putut cânta și azi, însă are de participat la o întrunire a Guvernului la primele ore ale dimineții”, a precizat Brigitte Macron.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA