„Deținutul sexy” va deveni tată. A lăsat însărcinată o moștenitoare bogată

Citeste tot despre:

,

Îl mai țineți minte pe deținutul sexy? Este vorba de Jeremy Meeks, americanul de 34 de ani care, după ce a ieșit de la mititica, a luat cu asalt lumea modellingului.

Și, la pachet cu asta, și pe moștenitoarea imperiului Topshop, britanica Chloe Green, în vârstă de 27 de ani, cu care Jeremy se iubește de vara trecută.

Jeremy Meeks și Chloe Green

Și, din dragoste pentru aceasta sau din interes pentru banii ei, fostul deținut și-a părăsit nevasta, pe Melissa Meeks, și copilul pe care îl avea cu aceasta.

Ei bine, cele mai noi vești care vin dinspre acest cuplu bizar au în centru un copil. Da, Chloe și Jeremy așteaptă primul lor copil împreună, iar dacă acest lucru ar fi adevărat, am putea spune că fostul băiat de cartier și-a asigurat viitorul.

Jeremy trăiește azi pe picior mare

Umblă vorba că acest cuplu a primit binecuvântarea părinților ei, mogulul britanic Philip Green și soția sa, Tina, iar motivul poate fi chiar acesta: fiica lor este însărcinată.

„Părinții ei și-au schimbat, recent, în mod surprinzător, comportamentul față de Jeremy. Acum, îl privesc ca fiind unul din familie. S-au resemnat cu gândul că va face parte din familia lor pentru totdeauna”, susține o sursă.INAPOI LA PRIMA PAGINA