Dezvăluire șocantă! Jane Fonda, violată pe când era un copil!

Jane Fonda este o activistă convinsă de mai bine de 50 de ani. Și pentru că 8 martie se apropie cu pași repezi, actrița câștigătoare a unui premiu Oscar, Brie Larson, a realizat un interviu în exclusivitate, pentru Net-a-Porter, cu Jane Fonda, despre feminism, frică și schimbare!

productsBG
I-a acordat un interviu lui Brie Larson, pentru net-a-porter.com

Așa se face că Jane Fonda a ajuns să dezvăluie faptul că-n copilărie a fost violată și abuzată sexual. Legendara actriță în vârstă de 79 de ani a povestit cum și-a pierdut locul de muncă pentru că n-a vrut să întrețină relații sexuale cu șeful său și alte destăinuri la fel de cutremurătoare: ”Am fost violată, abuzată sexual pe când eram un copil, și concediată pentru că n-am vrut să mă culc cu șeful meu.”.

Actrița a povestit că tocmai trecutul ei tulburător a fost cel care a adus-o pe calea activismului: ”Știu fete care au fost violate și care nici măcar nu-și dau seama că a fost vorba de viol. (…) Unul dintre marile lucruri pe care mișcările feministelor ne-au făcut să-l realizăm este că violul sau abuzul nu se întâmplă din cauza noastră. Noi am fost violate, și nu e OK.”.

Jane și-a încheiat pledoaria spunând că i-a luat aproape o viață întreagă să-nțeleagă ce se-ntâmplă cu adevărat în jurul ei și să-nvețe să spună ”nu” când e cazul: ”Mi-a luat 60 de ani pentru a învăța să spun ”Nu”. Înainte, dacă cineva îmi ofere ceva, eu spuneam ”da”. Am suferit consecințe pentru fapte care nu erau ale mele, au profitat de pe urma mea. Dacă aș fi știut toate acestea de la început…”.

Jane, care e mama lui Mary Williams (49), a Vanessei Vadim (48) și a lui Troy Garity (43), a vorbit și despre maternitate și regretele pe care le are cu privire la creșterea copiilor ei: ”Regret că n-am fost un părinte mai bun. Nu știam ce trebuie să fac. Dar înveți, am învățat cum să fiu părinte. Niciodată nu e prea târziu. Încerc acum să-mi iau revanșa pentru ce nu știam atunci. Când o fi să mor, aș vrea să am familia lângă mine.”

foto: net-a-porter.comINAPOI LA PRIMA PAGINA