Din cauza ei s-au despărțit Jennifer Aniston și Justin Theroux?

Fostul soț al lui Jennifer Aniston este un bărbat prea bine pentru a sta singur după despărțirea de faimoasă actriță. Iar cele mai noi zvonuri susțin că Justin Theroux, 46 de ani ar fi mers mai departe alături de o femeie mult mai tânără, și anume fotografa și regizoarea Petra Collins, în vârstă de 25 de ani.

O artistă care locuiește în New York, la fel ca Justin. Printre operele tinerei Petra se numără și celebrul videoclip Fetish al Selenei Gomez, iar apropiații actorului spun că acesta este pur și simplu obsedat de ea, invitând-o la multe cine în oraș.

🤡 by @chadwicktyler 👑by @zaraeloise

A post shared by Petra Collins (@petrafcollins) on

Nu se știe de cât timp durează relația acestuia cu tânăra roșcată, însă alte surse citate de tabloidul american Star susțin că cei doi sunt prieteni de mult timp, lucru care a fost privit mereu cu suspiciune de Aniston.

Mai mult, luna trecută, Justin i-a dat tag Petrei într-o poză postată pe Instagram, în care cei doi poartă tricouri create de un amic comun. Era cu puțin timp înainte ca Justin și Jennifer să-și anunțe separarea.

@adamselman 🐾💦🤫 takeover by @petrafcollins 🦄

A post shared by @ justintheroux on

Mai interesant este că Selena Gomez, bună prietenă cu Jennifer Aniston, i-a dat unfollow Petrei pe Instagram, după ce divorțul celor doi a fost făcut public.

Să fie această Petra o distrugătoare de case?INAPOI LA PRIMA PAGINA